Badkamer glas

Doorzichtige en (gedeeltelijk) ondoorzichtige glazen en deuren in een badkamer, op maat gemaakt afgewerkt met prachtige r.v.s. scharnieren en sloten…. Minimalistisch of juist een beetje barok, gegraveerd, gezandstraald, misschien met toepassing van kleur?

Maar natuurlijk altijd veilig, onderhoudsarm en tot op de mm nauwkeurig op maat gemaakt en helemaal op uw smaak aangepast, dat is het werk van de Glassworkers.

Waar anderen kiezen voor een keurig modelletje van de bouwmarkt, wilt u in luxe baden en uw eigen stempel op de natte ruimte drukken?

De Glassworkers laten uw dromen uitkomen. Met wanden, deuren, spiegels van designkwaliteit creëren we een badkamer met allure voor u.

Heeft u minder hooggestemde verlangens? Een eenvoudige douchecabine, een g;azen scheidingswand tussen bad en douche: we kunnen er met minimale middelen toch iets moois van maken!

Op maat gemaakte doorzichtige, halfdoorzichtige en/of ondoorzichtige glazen deuren en panelen in een badkamer geven daaraan een allure die met geen enkel ander materiaal verwezenlijkt kan worden. De combinatie natuursteen, r.v.s. en glas kan subliem zijn, maar ook gecombineerd met tegels (hoe groter hoe beter) pakt glas esthetisch uit!

Heeft u concrete badkamerplannen? Natuurlijk speelt glas daarin een rol van betekenis?

Vraag dan nu een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Stuur tekeningen of schetsen mee als u die heeft, dan kunnen we concreter op uw wensen ingaan.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »