Contact/Wij

Hans de Vries is uw aanspeelpunt. Hij voert de Glassworkers aan en hij bewaakt de kwaliteit van de eerste input tot en met die van het gereed eindproduct.

Het complete traject is dus van de eerste tot en met de laatste stap volledig transparant. Neem per mail of telefonisch contact op met Hans of stuur een antwoordformulier in.

Uw vraag/verzoek

(Offerteaanvragen zo gedetailleerd mogelijk omschrijven, hoe concreter, hoe beter).

Adresgegevens

Glassworkers
Nieuwkerksedijk 15
5051 HS Goirle

Tel. 013 – 5902735
info@glassworkers.nl

K.v.K. nr.: 58441700
Glassworkers Unlimited is de handelsnaam van Glasambacht BV.

Wij

De Glassworkers worden aangevoerd door Hans de Vries. Ooit ordentelijk opgeleid als econoom, maar al tientallen jaren geleden zijn hart zeer verloren aan het glas. Niet erg economisch, niet rationeel, maar ook niet meer terug te draaien. Het glasvirus is blijvend gebleken.

Hans geeft leiding aan een groep specialisten van wisselende samenstelling. Individuele vakmensen, kunstenaars, bedrijven in binnen- en buitenland. Op deze manier worden de vaste lasten laag gehouden (dat is dan wel weer economisch), terwijl de som van de mogelijkheden inderdaad ‘unlimited’ is, onbegrensd.

De lijnen kunnen niet korter. De kans op misverstanden is minimaal, de persoonlijke betrokkenheid is per definitie maximaal. De liefde voor het vak staat centraal.

Elk projecttraject is glashelder van begin tot eind.

Glassworkers Unlimited is autonoom. Vrij van rendementseisende moederbedrijven, bemoeizuchtige aandeelhouders of andere ‘stakeholders’ die de aandacht afleiden van waar het werkelijk om draait: mooi werk maken.

Wij zijn zelfstandig en vrij, ‘unlimited’.