Decoratieve glasdeur

Glasdecoratie telt tal van toepassingen om een leefruimte of kantoor glans te geven. Met een decoratieve glasdeur kunt u de huisstijl van uw bedrijf uitstralen. Iedere deur heeft een eigen karakter dat goed zal aansluiten bij uw uitstraling.

Decoratieve glasdeur

Een decoratieve glasdeur is het visitekaartje van uw kantoor. Met de deur communiceert u naar uw klanten toe en het draagt uw specialiteit met verve uit. U kunt kiezen uit verschillende soorten decoratie:

  • Kleurrijk
  • Blank
  • Strak
  • Barok
  • Minimaal

Met een mooie decoratie wordt een deur echt een functioneel kunstwerk. Wij werken dan ook graag aan enkele of dubbele glasdeuren. We kunnen ze mooi afwerken met zichtbaar of onzichtbaar RVS-beslag, maar de combinatie met hout of kunststof kan ook heel mooi uitpakken.

Glasbewerkingen

We bewerken het glas zoveel mogelijk machinaal en schakelen over op ambachtelijk waar de toegevoegde waarde van belang wordt. Wij proberen u als opdrachtgever altijd te ontzorgen door de kwaliteit, de levertijd en de kosten goed te bewaken. Met diverse technieken maken wij steeds weer de transformatie mogelijk van eenvoudig vlakglas naar een bijzonder object. We beheersen alle technieken om glas te bewerken, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Glazen deuren

Glasdeuren geven het grote voordeel dat er geen licht of ruimte verloren gaat in de totale ruimte. Ze nodigen uit, scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving. Ze kunnen een ruimte of kamer ook afsluiten, maar zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Het is sfeervol en verrassend. Een decoratieve glasdeur is steeds meer van deze tijd. Een glasdeur zorgt er namelijk voor dat er meer licht komt op donkere plaatsen in het huis. Daarnaast is een glazen deur met zijn mogelijkheden een pronkstuk geworden voor alle soorten huizen. In principe kunt u iedere houten deur vervangen voor een glazen deur.

Decoratieve glasdeur van Glassworkers

Glassworkers staat voor kwalitatief hoogstaand glasmaatwerk. Iedere opdracht krijgt een persoonlijke aanpak en wordt zo veel mogelijk binnenshuis gerealiseerd. Elk afgewerkt product is uniek. Wij maken dan ook graag exclusieve creaties van uw wensen en idee├źn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.