Exclusieve glazendeuren

Glazen deuren nodigen uit. Ze scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving. Ze kunnen een ruimte of kamer ook afsluiten, maar zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Het is sfeervol en verrassend. Exclusieve glazendeuren zijn steeds meer van deze tijd. Een glasdeur zorgt er namelijk voor dat er meer licht komt op donkere plaatsen in het huis. Daarnaast is een glazen deur met zijn mogelijkheden een pronkstuk geworden voor alle soorten huizen. In principe kunt u iedere houten deur vervangen voor een glazen deur.

Exclusieve glazendeuren

Glazen deuren kennen veel toepassingsmogelijkheden. Vooral als binnendeur, maar ook in de vorm van een glazen schuifpui. Exclusieve glazendeuren kunnen op maat en met een grote variatie aan designs gemaakt worden. Er bestaan doorzichtige glazen deuren, doorzichtige deuren met opdruk of een mat patroon. Als er meer privacy gewenst is kunt u ook kiezen voor een ondoorzichtige glazen deur.

  • Doorzichtige glazen deuren
  • Ondoorzichtige glazen deuren
  • Met opdruk
  • Met een mat patroon

Woning, kantoor en badkamer

Onze glazen deuren voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het glas is ijzersterk en de pasvorm is perfect. Ze zijn mooi voor gebruik in de badkamer, bijvoorbeeld als afsluiting van een douchecabine. Exclusieve glazendeuren zijn een verrijking voor uw woning, kantoor of badkamer.

Gehard glas

Gehard glas heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het heel sterk wordt. Het kan worden toegepast als scheidingswand, om een ruimte in een ruimte te creƫren. Met glas kunt u schitterende effecten bereiken. We kunnen stellen dat een badkamer er direct een mooie uitstraling van krijgt wanneer glazen deuren of wanden worden toegepast.

Deuren van glas

Een glazen deur in een woning is prachtig. Het laat licht toe en is erg decoratief. Zowel in bestaande bouw als nieuwbouw worden eigenlijk alleen houten deuren als standaard gebruikt. Terwijl een deur van glas dezelfde functie heeft, net zo stevig is en veel eleganter. Glas als materiaal is nog niet zo gebruikelijk en daarom is het zo bijzonder. Onze deuren verbinden, communiceren en bieden toegang. Bekijkt u onze deuren in beeld en ervaar de verschillende mogelijkheden. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.