Glas taatsdeur

Wanneer u op zoek bent naar een stalen deur die zowel naar binnen als buiten kan draaien, is een glas taatsdeur de ideale oplossing. Doordat een taatsdeur de scharnierpunten aan de onderkant en de bovenkant van de deur heeft, draait de deur gemakkelijk naar binnen en naar buiten.

Glas taatsdeur?

Een glas taatsdeur opent u als een soort klapdeur. De deur scharniert aan de bovenzijde in het kozijn en aan de onderzijde in de vloer. U kunt een stalen binnendeur met een taatsdeurscharnier zowel naar binnen als naar buiten openen. Ze zijn dus niet alleen maar mooi om te zien, maar ook heel functioneel. Het scharnierpunt dient wel in de vloer ingebouwd te worden. Wanneer u kiest voor de taats exclusief scharnieren is inbouwen niet nodig.

Voordelen

Het voordeel van een taatsdeur is dat er geen zwaar kozijn nodig is om de deur aan af te hangen. Doordat het mogelijk is om doordraaiende deuren te construeren, is een taatsdeur vooral geschikt voor veel gebruikte doorgangen. Een ander pluspunt is de veiligheid. Doordat de deur met vertraging sluit en een kleine speling rondom heeft, kunnen er geen vingers bekneld raken.

  • Hij opent zowel naar binnen als naar buiten
  • Zelfsluitend: na het openen valt hij zachtjes weer dicht
  • Hij opent heel licht, zonder veel kracht te gebruiken
  • Duurzaam design

Waarom kiezen voor een taatsdeur?

Een glas taatsdeur biedt een stijlvolle oplossing voor uw woning of kantoor, waarbij geen kozijn hoeft te worden toegepast. Hierdoor ervaart u een maximale glasbeleving. Bij een glazen taatsdeur ligt het draaipunt onder en boven de deur. Uitstraling is vaak de reden dat mensen voor een taatsdeur kiezen. Het is totaal wat anders en het combineert robuustheid met elegantie. Het komt met name goed tot zijn recht in ruimtelijke en moderne interieurs, waar de deur voor een industriƫle uitstraling zorgt.

Mogelijkheden bespreken met Glassworkers

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft een glas taatsdeur? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.