Glaskunst deuren

De Glassworkers maken nadrukkelijk onderscheid tussen glasdeuren of glazen deuren en glaskunst deuren.

Die laatste deuren zijn verrijkt met kunstzinnige elementen. Dat kan een afbeelding zijn van een kunstwerk, in het glas gegraveerd en dus kleurloos, of geschilderd in kleur op het glas. Er kunnen motieven in het glas zijn gestraald, of onderdelen op verlijmd, we kunnen er uitsparingen in maken, facetten in ingeslepen.

Het beslag van staal, hout, of glas kan van bijzonder design zijn, maar in elk geval zijn onze glaskunst deuren monumentale de blikvangers in elk interieur.

We kunnen ze uitvoeren met uiterst geraffineerd in de vloer verzonken draaidelen, kostbaar maar prachtig minimalistisch, maar ook met zichtbare r.v.s. scharnieren kan het resultaat prachtig zijn.

Natuurlijk is ook de rest van het deurbeslag van belang. De handgrepen bijvoorbeeld. Voeren we die uit in glas? Of kiest u voor kunststof? Is het koele roestvrij staal passender?  U kunt ook kiezen voor de natuurlijke warmte van hout.

Moet het aparter, exclusiever of zelfs een beetje excentriek?

Waarom niet?

De opdrachtgever die ons wijnstokken op de deuren liet monteren was een liefhebber van het edele vocht. De jager die een gewei als deurknop wil hebben, heeft zich nog niet gemeld, maar hij zou welkom zijn!

Glaskunst deuren, deuren met een speciale artistieke uitstraling, elk met een uniek karakter dat voor 100 % wordt bepaald door de opdrachtgever. Met passie gerealiseerd door de Glassworkers die niet voor niets ‘unlimited’ zijn

Persoonlijker kan een interieuronderdeel niet worden.

Heeft u een eigen idee voor een heel bijzondere glazen deur? Moet die onvervreemdbaar bij u passen? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan na hoe die zijn te vertalen in een deur die indruk maakt!

Vul vandaag nog het onderstaande formulier in en u brengt uw droomdeur een stap naderbij!

Kijk ook nog even op: Staal/glasdeuren.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »