Glazen deuren op maat

Glazen deuren weten iedere ruimte een exclusieve en luxueuze uitstraling te geven: of dit nu een woning of een bedrijfspand betreft. Iedere ruimte krijgt middels glazen deuren op maat een moderne en tijdloze uitstraling. Zowel in wat oudere als moderne panden geven ze de ruimtes net dat beetje meer. Glassworkers maakt voor u ieder type glazen deur geheel op maat.

Glazen deuren op maat

U kunt bij ons onder andere kiezen voor veiligheidsglas. Dit is zeker een prettig gevoel als u kinderen in huis heeft. Om eigen accenten in de deuren aan te kunnen brengen kiest u voor gematteerd glas. Het is zelfs mogelijk om figuren of foto’s van uw wens in te laten sluiten in het glas van uw deur. Om het plaatje helemaal compleet te maken kiest u bij ons uit een ruim assortiment aan glasbeslag. Hierdoor kunt u de deur helemaal op uw wensen af laten stemmen.

Kenmerken van Glassworkers

  • Hoge kwaliteit
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Nieuwste toepassingen en technieken
  • Wij denken met u mee
  • De mogelijkheden zijn eindeloos

Glazen deuren op maat zijn een mooie toevoeging aan uw interieur. Er zijn veel verschillende soorten deuren met uiteenlopende soorten deurgrepen. Wij leveren glazen deuren in gehard glas. Dit is veiliger dan enkel glas en het breekt veel minder snel.

Glazen deuren op maat in de badkamer

De badkamer is vaak één van de kleinste ruimtes in het huis. Met schuifdeuren bespaart u dan veel ruimte. In plaats van een openslaande deur schuift de glazen schuifdeur voor de wand langs. Glas is bovendien gemakkelijk schoon te maken. Met een hardglazen schuifdeur creëert u een afscheiding en behoudt u tegelijkertijd het ruimtelijke effect van de kamer. Het glas laat namelijk licht door, waarmee uw badkamer een fris en open karakter krijgt. Een glazen schuifdeur tussen de slaapkamer en badkamer is erg populair. De meestal iets donkere badkamer profiteert zo optimaal van het licht uit de slaapkamer.

Neem contact met ons op

Wilt u glazen deuren op maat laten maken door Glassworkers? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw woning of badkamer. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.