Glazen meubels

Niemand kijkt nog op bij het zien van een glazen tafel, hoewel… Er zijn glazen tafels die zich niet onderscheiden en er zijn tafels die wel degelijk de aandacht trekken.

De tafels van de Glassworkers bijvoorbeeld.

De Glassworkers beitelen niet in hout, maar wel in glas. We zagen, snijden, schuren en polijsten tafelbladen van rechthoekige, ronde of grillige vormen.

Receptiebalies, toonbanken, vitrinekasten, barmeubels en zelfs bureaus laten zich graag in glas uitvoeren. De lichtgeleidende eigenschappen van glas kunnen met de ingenieuze toepassing van LED-verlichting optimaal worden ingezet om glazen meubels van een bijna buitenaardse schoonheid te laten zijn.

Glazen meubels verouderen niet, maar intensief gebruik laat natuurlijk zijn sporen na. Dat maakt deze meubels echter alleen nog mooier dan ze van nature al zijn.

Uiteraard zijn ze exclusief, want speciaal op uw persoonlijke wens en ontwerp gemaakt. Het zijn exclusieve unica die uw interieur een eigen karakter geven.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of misschien heeft u zelf al een concreet (schets)ontwerp klaar liggen?

Vul dan nu het onderstaande formulier in en de Glassworkers gaan aan de slag om uw ontwerp te beoordelen op haalbaarheid of uw offerteaanvraag te honoreren met een scherpe prijs. Natuurlijk kunnen we ook zelf een ontwerp maken, op basis van door u geformuleerde wensen.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »