Glazen schuifdeuren binnen

Met glazen schuifdeuren voor binnen combineert u functionaliteit met schoonheid. Het is erg mooi om te zien en het is nog eens handig ook.

Glazen schuifdeuren binnen

Glazen schuifdeuren voor binnen zijn in verschillende combinaties mogelijk. Zo zijn er enkele- of dubbele deuren. Dit is tevens mogelijk in combinatie met een glazen wand. Wanneer u kiest voor glazen schuifdeuren dan zijn er een aantal keuzes die u dient te maken:

  • Het soort glas
  • De scharnieren
  • Mogelijkheid tot zandstralen

Het glas van glazen schuifdeuren voor binnen kan zowel transparant als satijn zijn. Ook kunt u een kristalheldere glassoort kiezen. Het soort scharnieren en de bijpassende glasklemmen van de deuren worden in overleg met u als klant bepaald. Tenslotte kunnen de afzonderlijke elementen van schuifdeuren in een motief naar keuze gezandstraald worden.

Glazen binnendeur

Een glazen binnendeur is over het algemeen een zogenaamde stompe deur. Dat wil zeggen dat de deur in zijn geheel binnen het kozijn valt. Dit is tegenstelling tot een opdekdeur, waarbij de uitstekende rand van de deur tegen het kozijn sluit. Een glazen deur kan wat het beslag betreft zowel een opdekdeur als een stompe deur van hout vervangen. In werking is de glazen deur echter altijd een stompe deur.

Glazen schuifdeur

Glazen schuifdeuren voor binnen wordt vaak gepland bij een nieuwbouw of verbouw. Dit omdat het geleidingsmechanisme van een schuifdeur volledig is afgestemd op de glazen uitvoering. Het is dus niet mogelijk een houten paneel te vervangen door een glazen, omdat het schuifmechanisme niet overeenkomt.

Glazen schuifdeuren voor binnen

Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden en maken voor u elke schuifdeur op maat in de glassoort van uw keuze. Bespreek uw idee├źn en wensen met onze vakkundige medewerkers door contact met ons op te nemen.