Historie

Glassworkers Unlimited, meesters in de glastechniek

Glassworkers komt voort uit het toenmalige, in Helmond gevestigde, bijna gelijknamige bedrijf Glassworks.

Historie

Glassworkers komt voort uit het toenmalige, in Helmond gevestigde, bijna gelijknamige bedrijf Glassworks. Glassworks was een middelgrote succesvolle glasbewerker die het slachtoffer is geworden van de crisis van 2008-2013, (faillerende opdrachtgevers en andere tegenslagen).
Er is een groot verschil tussen de eertijds in Helmond gevestigde onderneming en de voortzetting daarvan, oorspronkelijk in Goirle, tegenwoordig in Nijmegen gevestigde onderneming.

In vergelijking met toen hebben we minder eigen productiemiddelen, minder vaste krachten, maar we zijn veel flexibeler dan toen en beschikken daardoor over een grotere capaciteit en nog meer mogelijkheden en vaardigheden.
De Glassworkers kunnen opschalen wanneer daar behoefte aan is. We kunnen de beste expertise en de meest geroutineerde vakmensen inhuren. Less is more, minder is meer, het blijkt dagelijks in de praktijk.

Welkom Bij Glassworkers
Blokjeswand

Nog een groot verschil met toen: Glassworks was vooral regionaal actief, meestal voor particuliere opdrachtgevers.
De Glassworkers van nu werken over heel Nederland en Vlaanderen en bijna voor 100% voor professionele opdrachtgevers.
De passie voor het product is gebleven, maar in tegenstelling tot vroeger zijn we nu veel meer bezig met de constructieve mogelijkheden van glas. In combinatie met houtskeletbouw bijvoorbeeld en/of door gebruik te maken van technieken zoals die van Stabalux.
Vanuit de nieuwe vestiging in Nijmegen, centraal gelegen aan een knooppunt van snelwegen bedienen we vooral professionele opdrachtgevers in heel Nederland en een groot deel van Vlaanderen.

Van vliesgevel tot naambord, compleet verzorgd, de opdrachtgever professioneel ontzorgd, we maken het waar.