Interieur

Glassworkers Unlimited, meesters in de glastechniek

Interieur

Glassworkers Unlimited, meesters in de glastechniek

Interieur

Glassworkers Unlimited, meesters in de glastechniek

Interieur

Glassworkers Unlimited, meesters in de glastechniek

Interieur

Glassworkers Unlimited, meesters in de glastechniek

Glas vervult een belangrijke functie in bijna elk interieur, van woningen en van bedrijfsruimtes.

Interieur

Glas vervult een belangrijke functie in bijna elk interieur, van woningen en van bedrijfsruimtes. Scheidingswanden van glas in woningen, kantoren en winkels laten het licht door, verdelen de ruimte zonder het overzicht daarvan te verstoren en dragen bij aan de allure van het interieur.

Glazen trappen zijn wat gedurfder, maar wat statement! Ze dragen bij aan lichtdistributie en zijn vaak van een grote esthetische schoonheid. Gematteerd of transparant, recht of gedraaid, het zijn eyecatchers die eventueel ook nog van LEDlight kunnen worden voorzien voor extra uitstraling.

Glazen balustrades laten de ruimte intact, ze zijn functioneel (valbeveiliging) en mooi. Prachtig te combineren met hout, rvs of gelakt staal, al naargelang de stijl en sfeer van de omgeving vraagt.

Slaapkamer Met Glaswand
Flatinterieur Met Glas

Badkamerglas is onder te verdelen in wanden en deuren. Het grote voordeel van glas is dat het de ruimte intact laat en niet verkleint en dat is voor de meeste badkamers een duidelijk voordeel. Is de badkamer smal, dan is de glazen roldeur een optie die het overwegen meer dan waard is. Fraai om te zien en daarnaast een ruimtewinner.

Glas is bij uitstek vochtbestendig, gemakkelijk af te nemen en licht doorlatend. Stuk voor stuk grote voordelen voor badkamertoepassingen. Desgewenst kunnen wanden, deuren, spiegels in een of andere vorm bewerkt worden: gescreend, geëtst, of voorzien van ledverlichting.

Glazen deuren zijn er in tal van soorten en maten. De volglasdeur bestaat helemaal uit glas, afgewerkt met hang en sluitwerk van bijvoorbeeld rvs en een sponning van hout of rvs. De taatsdeur is populair vanwege het vermogen om twee kanten op te kunnen draaien. De Glassworkers kunnen deze deuren voorzien van een uiterst minimalistische bevestigingspunten in vloer en plafond, waardoor we deze deuren bijna in elke situatie kunnen monteren. Hun echte faam ontlenen de deuren van de Glassworkers echter aan de zeer exacte inbouw, met minimale speling rondom het glas. Zo krijgt water geen kans voor een ‘waterballet’ terwijl er toch rondom het glas geen profiel is aangebracht. Het is een kwestie van precies op maat maken èn monteren!

Het is een kwestie van precies op maat maken èn monteren!