Interieur glas wonen

Interieurglas tilt elke woning naar een hoger niveau. Met name glazen deuren, vooral die van plafondhoog, zijn echte blikvangers. Een glazen balustrade heeft veel meer allure dan een model met rondhouten latjes. Een glazen wand maakt de ruimte groter en vormt toch een veilige afscheiding. In ieder geval fysiek, niet visueel.

In moderne interieurs is strak vormgegeven glas in combinatie met r.v.s. scharnieren en andere accessoires helemaal op zijn plek. In het klassieke interieur zal het glas waarschijnlijk geslepen zijn en gecombineerd worden met bijvoorbeeld hout.

Als het glas wordt bewerkt, dan zal in de klassieke variant vaker worden gekozen voor een natuurgetrouwe afbeelding of barokke figuren, terwijl in de design setting voor een grafische vorm of een abstracte kunstuiting zal worden gekozen.

Het mooie is: met glas kan het allemaal. Het materiaal is even duurzaam als geduldig en onze vakmensen, de Glassworkers, is geen moeite teveel om te verwezenlijken wat u of uw interieuradviseur heeft bedacht.

Mits goed toegepast maakt glas het verschil tussen gewoon en bijzonder, brengt het allure en stijl in het interieur. Verleent er letterlijk en figuurlijk meer glans aan.

Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer, keuken en zelfs de tuin kan glas letterlijk en figuurlijk een glansrol vervullen. En wat te denken van wandhoge spiegels? Daarmee schept u visuele ruimte, maakt u het kleine royaal.

Heeft u interieurplannen? Vraag dan vandaag nog een gerichte offerte aan of een inspirerend voorstel.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »