Interieur glas/zakelijk

Kantoren en winkels winnen aan allure en ook aan visuele ruimte als er glazen wanden, vloeren, deuren of balustrades in worden toegepast.

Alleen glas kan verbinden en scheiden tegelijk. Mits goed bedacht en toegepast verleent glas toegevoegde klasse aan elk interieur.

Gecombineerd met hout wordt het warm, met r.v.s. krijgt het een zakelijke uitstraling. Door het te etsen, te graveren of te stralen wordt de aandacht getrokken en het zicht op achterliggende ruimte al dan niet gedeeltelijk ontnomen. Gekleurd glas brengt sfeer, zorgt voor een andere lichtinval.

Liever een wat klassieke uitstraling? Geslepen facetranden zorgen voor het beoogde effect.

Glas kan uw boodschap in teksten verkondigen, uw huisstijl uitdragen zoals geen enkel ander materiaal dat kan. We kunnen er deuren, vitrines, balies, vloeren, trappen, plafonds, tafels, kasten en bureaus mee realiseren.

Extra opvallend en mooi: het met led-verlichting doen oplichten van teksten of andere vormen die in het glas zijn gegraveerd of gestraald. In verschillende kleuren en combinaties daarvan. Denk aan logo’s of illustraties, decoraties.

De Glassworkers gaan iedere technische of creatieve uitdaging graag aan!

Dus: heeft u interieurplannen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan als er al concrete plannen/tekeningen* zijn of een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te verkennen.

* Als u deze meestuurt kunnen we sneller een concreet voorstel doen.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »