Keuken glas

Een glazen keukenwerkblad is praktisch en mooi. Het is hard en hygiënisch, gemakkelijk te onderhouden. Natuurlijk kan het in verschillende diktes en in praktisch in elke kleur worden uitgevoerd. Het is milieuvriendelijk, recyclebaar en het gaat heel erg lang mee. Natuurlijk vertoont het sporen van gebruik, maar daardoor wordt het alleen maar mooier.

Een glasachterwand in de keuken heeft nóg meer voordelen: die heeft geen voegen zoals bij tegels, maar bestaat uit één groot, ononderbroken paneel dat in elke gewenste kleur kan worden uitgevoerd.

Zo’n glazen achterwand is rustig, esthetisch, kleurig (elke kleur is mogelijk) en praktisch: de uitsparingen voor stopcontacten e.d. kunnen in glas nog nauwkeuriger worden gemaakt dan met tegels het geval is. Het is één geheel, onderhoudsvriendelijk en strak.

Wilt u uw keuken een compleet eigen sfeer geven door de glazen achterwand te voorzien van een foto of een print? Dat kan. Met glas kan dat, met glas kan bijna alles. Een achterwand met een foto van bedauwde bessen, de Eiffeltoren of de Sahara, een autokerkhof of een gezellige brasserie. Of een getekende cartoon, een grafisch motief? Waarom niet? Met glas is het mogelijk.

U bedenkt het, wij zorgen ervoor dat het wordt gerealiseerd. Waarschijnlijk nog voordeliger dan exclusieve tegels en veel persoonlijker, eigener… Geraffineerde styling, een bron van inspiratie voor bevlogen koks.

Vraag nu een kosteloze, vrijblijvende offerte aan, of laat ons een voorstel doen. In dat laatste geval stuurt u wel een foto of tekening van de keuken mee?

Dan kunnen we u concreter adviseren.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »