Monumentaal glas

Glas is een uiterst duurzaam materiaal, het is in principe bijna voor de eeuwigheid. Weersinvloeden en de tijd krijgen geen of nauwelijks vat op glas en wat betreft het onderhoud: zo nu en dan een regenbui is genoeg om het schoon te spoelen.

Kortom: glas leent zich bij uitstek voor graf- en andere monumenten. Ook al door zijn eindeloze variatie aan bewerkingsmogelijkheden en nog meer verschillende verschijningsvormen.

Maar misschien nog wel belangrijker dan dat alles is de serene schoonheid van glas die decennia lang aanhoudt en die ieder monument boven zichzelf weet uit te tillen.

Glas geeft monumenten meer allure; het is een eerbetoon en een teken van goede smaak gecombineerd in één ontwerp, hoe simpel ook.

Glas laat zich prachtig combineren met bijna elke soort natuursteen. Overigens: glas kan van een natuursteenprint worden voorzien en is dan niet van natuursteen te onderscheiden. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Vraag nu een vrijblijvende richtprijs aan voor een concreet ontwerp of vraag ons om een voorstel op basis van uw wensen en ideeën.

Doe het nu, des te eerder heeft een goede indruk van de mogelijkheden en de kosten.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »