Mooie glastoepassing

Glas is een fascinerend product met unieke eigenschappen. De functie van glas in architectuur is bovendien moeilijk door andere materialen te evenaren. De medewerkers van Glassworkers zijn iedere dag enthousiast over het gebruik van glas in een mooie glastoepassing. De mogelijkheden zijn dan ook erg divers.

Mooie glastoepassing

Glazen deuren geven uw interieur een geheel andere uitstraling. Deuren of wanden van glas ogen vaak zeer elegant. Bovendien creƫert u door de verwerking van glasproducten op een natuurlijke manier ruimte in uw huis. Van interieurglas zijn er talloze soorten verkrijgbaar en ook qua beslag zijn er eindeloze mogelijkheden. Glassworkers is uw partner als het om glas gaat. Voor onze glazen producten maken we gebruik van de beste kwaliteit hardglas. Wij adviseren u dan ook graag welke glassoorten het beste bij uw huis passen. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een hoogwaardig en duurzaam glasproduct waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Mogelijkheden van een mooie glastoepassing

Naast glazen deuren en wanden kunt u tevens terecht bij Glassworkers voor de volgende mooie glastoepassingen:

  • Spiegels
  • Plafonds
  • Trappen
  • Meubels
  • Douchecabines
  • Kasten

Een aantal spiegels die wij hebben gemaakt zijn voorzien van LED-verlichting of handige ingeslepen vergrotingsspiegels. De andere voorbeelden zijn nog maar een kleine greep uit de toepassingen die bij ons mogelijk zijn. Wij maken bijvoorbeeld ook naamborden, kunstwerken en grafmonumenten van glas. Het is duurzaam, tijdloos en onderhoudsvrij. Wilt u iets bijzonders van glas laten maken? Dan zijn wij u graag van dienst.

Het gebruik van een mooie glastoepassing

De laatste jaren is het gebruik van een mooie glastoepassing enorm toegenomen. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid en wij kunnen er onze eigen fantasie en creativiteit in kwijt. Als u van natuurlijke materialen en heldere kleuren houdt, dan draagt glas in uw interieur bij tot de gewenste sfeer. Het geeft een rustgevende, luxueuze en moderne uitstraling. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een bepaalde glastoepassing die u zoekt? Neem dan eens contact met ons op om een afspraak te maken.