Naam- en gevelborden

Naamborden kunnen natuurlijk van gewoon vensterglas worden gemaakt, maar hoeveel mooier en opvallender is het niet om een glasplaat van minimaal 10 mm als uitgangspunt te nemen?

De Glassworkers maken naamborden voor het bedrijfsleven en ook wel voor veeleisende particuliere opdrachtgevers. Als het maar exclusief en mooi mag zijn.

In het glas graveren we de naam of de voorstelling, we kunnen die desgewenst inkleuren. Ronduit spectaculair wordt het als we met led-verlichting uw naam of logo of andere gravering zijdelings aanlichten. Dat levert het effect op van neonreclame, maar zonder de navenante kosten van neon.

Beroemd zijn onze ‘visitekaartjes’ van ruw afgebroken centimeters dik glas. Ze worden aan de onderkant schuin afgeslepen, zodat ze fraai blijven staan. Een ‘kaartje’ weegt een kleine kilo; het is een stijlvolle aankleding van uw bureau of balie en zeer persoonlijk relatiegeschenk met stijl.

Hoe klein of groot, dun of dik, verlicht of niet wilt u uw naam- of gevelbord?

Of bent u geïnteresseerd in een of meer gepersonaliseerde visitekaartjes van glas?

De Glassworkers zijn in staat om overal een kunststukje van te maken. Ook van naam- en gevelborden. Omdat uw naam/merk een exclusieve uitstraling behoeft, toch?

Vraag nu vrijblijvend een kosteloze offerte aan.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »