Woonhuizen

Glassworkers Unlimited, meesters in de glastechniek

Woonhuizen

Glassworkers Unlimited, meesters in de glastechniek

De Glassworkers verfraaien menig woonhuis met prachtige badkamers, keukenglas, soms met een compleet zwembad of een sauna.

Woonhuizen

De Glassworkers verfraaien menig woonhuis met prachtige badkamers, keukenglas, soms met een compleet zwembad of een sauna. En natuurlijk: met heel veel glazen deuren, in alle soorten en maten. In particuliere huizen wordt glas minder vaak toegepast om balustrades en/of trappen te realiseren en dat is ten onrechte, zoals bijgaand voorbeeld aangeeft.
Trap Met Glasbalustrade
Houten Trap Met Glazen Balustrade
Een betrekkelijk klein woonhuis in Herten wordt uitgebreid met een uitkragende bovenbouw. Om die te kunnen bereiken is een zwevende trap ontworpen, met een kern van staal, dat is bekleed met eiken. Het glas van de balustrades is vastgezet met een zwartstalen profiel dat niet over de complete hoogte is voortgezet. Het resultaat is een prachtig lijnenspel dat het ruimtelijk effect van het trappenhuis nog versterkt. De kwaliteiten van glas zijn hier optimaal benut.
De Glassworkers verfraaien menig woonhuis met prachtige badkamers, keukenglas, soms met een compleet zwembad of een sauna. En natuurlijk: met heel veel glazen deuren, in alle soorten en maten