Referenties

Eregalerij? Inspiratie? Ons werk bestaat in de praktijk voor een groot deel uit transpiratie en transparantie. Toch worden we wel degelijk geïnspireerd. Allereerst door het materiaal zelf. Glas, het is een voorrecht om daar mee te mogen werken.

Het resultaat van onze inspanningen maakt het voorafgaande (soms moeizame) proces bijna altijd goed: er is iets moois ontstaan onder onze handen.

En ten derde worden we zeer gemotiveerd door inspirerende opdrachtgevers die moeilijk te vervullen wensen hebben of die gewoon over veel smaak en gevoel voor stijl beschikken.

Dan mogen we bijzondere producties maken en zijn we in ons element. We halen alles uit de kast om het ultieme doel te bereiken.

Dat kan een zeer strak design object zijn of een weelderig barok ontwerp. De schoonheid van het eindresultaat schuilt ook in de ziel en zaligheid waarmee het bedacht en gemaakt is.

Over smaak valt lang en veel te twisten, maar een waardeoordeel geven wij niet. Wij voeren opdrachten uit. Het resultaat is de ene keer fotogenieker dan een andere, dat is onvermijdelijk. Daarnaast zijn er opdrachtgevers die het werk dat in hun opdracht is gemaakt niet openbaar gemaakt willen zien. Dat respecteren we uiteraard.

Daarom tonen we hier een niet-representatieve doorsnede van werken die we uitgevoerd hebben en die we mogen tonen. Onderscheidende werken vaak, inspirerend, ook.

Maar let wel: het is geen representatieve keuze. De gemeenschappelijke noemer is glas, glas en nog eens glas, maar daar houdt de overeenkomst mee op.

Het zijn voorbeelden uit een recent verleden. Vandaag en morgen maken we werken die hier ook een plaats verdienen. Die ziet u bij de volgende update.