Spiegeltje, spiegeltje…

De Glassworkers zijn werkelijk groots in spiegels. Het is een van onze specialiteiten. Voor binnen en voor buiten hebben we talloze mogelijkheden om uw bezit te verfraaien.

Spiegels met of zonder ingebouwde (led)verlichting, gravering, kunstmatig verouderd, beschilderd of gekleurd…..

Voor een simpele plakspiegel gaat u naar de bouwmarkt, maar voor een unieke, monumentale spiegel, een echte eyecatcher in uw hoogstpersoonlijke stijl neemt u contact op met ons.

De maat, de vorm, de bewerkingen: u bepaalt het zelf. Randloos, of een lijst van hout? Of toch liever r.v.s. of aluminium, een profiel van kunststof of een luxueuze lijst met opgelegd zilverblad? U kiest. Hoe wilt u de glasranden afgewerkt hebben? Gepolijst? Facet geslepen, ongelijk ‘gebroken’ kan zelfs ook (wel kostbaar, maar erg verrassend).

Natuurlijk hebt u ook de vrije keus als het gaat om de vorm: zeshoekig, of eivormig, ellips of een rechthoek met gelijke of ongelijke zijden? Wilt u er gaten in, teksten op gescreend, gezandstraalde of gegraveerde motieven of vlakken?

Laat uw fantasie de vrije loop….

Heeft u een gedurfd ontwerp? Benieuwd of het uitgevoerd kan worden (vast wel) en wat het kost (hoe gecompliceerder en exclusiever hoe duurder)?

Vul het aanvraagformulier in en u krijgt uitsluitsel over de mogelijkheden en het bijbehorende prijskaartje. Vrijblijvend, uiteraard!

Vul nu het formulier in, dan doen wij u op korte termijn een goed voorstel!

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »