Staal/glas deuren

Twee zeer duurzame materialen die geen onderhoud behoeven en die toch bijna eeuwigdurend mooi blijven: staal (r.v.s. of ander) en glas. De combinatie staal en glas is behalve onderhoudsarm, ook bijna altijd mooi. En tijdloos.

Een randloze taatsdeur (deur die naar twee kanten open kan) bijvoorbeeld, in een kozijn van roestvrij staal, dat is klassiek en modern design tegelijk. Prachtig van soberheid, strak.

Natuurlijk kunnen we zo’n deur ook uitvoeren met een dun gecoat stalen frame of kozijn, dat resulteert in een bij uitstek klassieke uitstraling. Dan is het eindresultaat elegant en strak tegelijk.

Prefereert u een ‘zwevende’ schuifdeur, d.w.z. zonder de inmiddels ouderwets geworden rail over de vloer?? Geen probleem, die maken we voor u.

Staal en glas kunnen worden gecombineerd tot typische designoplossingen, maar ook in een klassiek interieur is een staal-glasdeur een echte eyecatcher.

Het zijn stuk voor stuk opvallende verschijningen, maar –zeker in heldere uitvoering – ze vragen wel de aandacht van het oog, maar sluiten ze de ruimte niet op. Integendeel: uw deur verbindt ruimten met elkaar, laat licht toe, straalt klasse uit. Prachtig te combineren met mooi afgewerkte muren of juist ruwe baksteen of betonwanden.

Staal en glas, een sublieme combinatie voor interieurs waarin functionaliteit, tijdloosheid en sfeer met ruimtelijkheid worden verenigd tot een uniek concept.

Aanvraag voor nadere (prijs)informatie of inspiratie. Vrijblijvend, gratis.

U overweegt in glas te laten uitvoeren:

(omschrijven s.v.p. de aard van het werk, eventuele afmetingen en/of noodzakelijke bewerkingen)*. De ruimte hieronder groeit mee met uw tekst, u krijgt alle gelegenheid zo volledig mogelijk te zijn.

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode/plaatsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

*Heeft u foto’s, tekeningen of schetsen die duidelijk maken wat uw wensen zijn, stuurt u die dan mee?

Bestand 1

Bestand 2

Opmerkingen

Ga terug naar de home pagina »