Stalen glas deuren

Een stalen binnendeur met glas is een prachtig stijlelement voor uw woning of kantoor. Door stalen glasdeuren toe te passen in plaats van een traditionele dichte deur valt er veel meer licht in de ruimte. Een glazen deur geeft de bezoeker gelegenheid om verder door de woning of het kantoor te kijken. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect aan de inrichting en creëert zichtlijnen door de ruimte.

Stalen glasdeuren

Stalen glasdeuren worden vaak als binnendeur toegepast. Met een mooie glazen binnendeur sluit u de ruimte wel af voor geluid en temperaturen, maar de zichtlijn door het huis blijft intact. Het geeft uw woning of kantoor openheid en uitstraling. Wanneer u een deur van staal met glas combineert met een glaswand met stalen kozijnen, dan is het effect van het glas maximaal. De ruimte lijkt veel groter dankzij het doorkijkeffect dat u creëert met een glazen wand en glazen deuren. Het staal van de binnendeur is robuust, terwijl het glas en de doorkijk het geheel weer elegant maakt.

Deuren van glas

Stalen deuren zijn vooral bekend van vroeger. Ze waren veel te zien in openbare gebouwen en fabrieken. Glassworkers maakt de moderne variant van deze prachtige klassieke deuren. Wij bieden u het tijdloze design van vroeger, maar dan met de nieuwste materialen en technieken. Stalen ramen en deuren worden veel gebruikt in zowel de moderne als de rustieke woning. Ze zijn erg fijn van kader en elegant van uitzicht. Ze geven echt een meerwaarde aan uw woning. Wanneer u een ruime entree van uw kamer of kantoor wenst dan zijn dubbele, openstaande stalen glasdeuren een mooie oplossing. Doordat de twee deuren een breed oppervlak creëren, ontstaat er een entree die de bezoeker een welkom geeft.

Kenmerken van stalen glasdeuren

  • Mooie entree voor uw gasten
  • Elegante uitstraling
  • Meer licht in de ruimte
  • Meerwaarde aan uw woning

Uw wensen bespreken

Wij helpen u graag uw idee tot werkelijkheid te maken. Heeft u misschien een andere toepassing voor een stalen glasdeur in gedachten? Laat ons weten wat uw wensen zijn en we bekijken samen wat de beste mogelijkheid is voor uw deur. Neem hiervoor gerust eens vrijblijvend contact met ons op.